Üdvözlünk a weboldalon!

Csapatépítő programok

GPS kincskeresés

A csoport GPS-ek segítségével több csapatban indul el a navigációs útvonalon. Az egyes koordináta pontokon eltérő fizikai és szellemi próbatételek várnak a csapat tagjaira.Néhol egy-egy láda (geoláda) néhol pedig egy-egy koordinátor segíti (nehezíti) a feladat megoldását. A feladatok megoldása csapat szinten kötelező, hiszen annak függvényében tudnak tovább haladni. Amennyiben a csapat jól teljesít közelebb kerülnek az elrejtett kincshez.

Lézerharc

Mi is a Lézerharc? Nevezhetnénk modern számháborúnak, de hívhatnánk fájdalom mentes paintball csatának is, vagy mondhatnánk rá, hogy ez egy számítógépes játék élőben?! Valójában mindhárom vegyítése, egy veszélytelen csak fejpánt találatot érő lövöldözős, számítógépes játékokból felhasznált szabályrendszeren alapuló, fájdalom és sérülés veszély mentes szórakoztató szabadidős stratégiai játék, modern technikával felvértezve.

Extrém íjászat

Játék 2 csapat íjász csatájáról szól, amit felfújhatós fedezékek, újra aktiváló célpontok és a kiváló játékszabályok tesznek igazán izgalmassá. Továbbá a minőségi, speciálisan erre a tevékenységre gyártott magyar íjak, speciális vesszők, illetve az arcvédő maszkok pedig a teljesen biztonságos játékot biztosítják.

Buborékfoci

A játékban 2*4 fős csapat mérkőzik meg egymással, a szabályok megegyeznek a normál fociéval, annyi különbséggel, hogy itt egymásnak ütközhetnek, fellökhetik egymást a játékosok! A játékosok egy nagy felfújható, műanyag buborékban játszanak és csak a lábuk van kint belőle térdtől lefelé. A játék kimagaslóan szórakoztató a résztvevők és a nézők számára egyaránt, mindemellett teljesen biztonságos, mivel a hatalmas buborék minden ütközéskor és eséskor megvédi a játékost. A játékhoz szintén szükséges egy bíró, aki segíti a gyors és gördülékeny játékot, figyeli a fizikai állapotokat, illetve játék közvetítőként fokozza a hangulatot.

Paintball

Paintball az erdőben vagy mobil pályán, melyhez minden felszerelést biztosítunk, 40 fős létszámig. Felszerelések: - Marker (paintball fegyver): Tippmann 98 (PRO, Custom, Rental) - Maszk: JT Spectra, Empire Helix (kizárólag termo lencsés maszkok)! - Ruházat: Választható méretben (s-xxxl), terepmintás overallok, illetve külön részes terep ruhák - Védőmellény Polifoammal, két színben - Kesztyű, sapka. Igény esetén van lehetőség egyedi markerek használata (replikák, m16, Ak, m4, mp5) Kiegészítők: - Zászlók - Taktikai pajzsok - Időzítők - Pirotechnika - PMR rádió