Csapatépítés

Csapatépítés

Szervezze hozzánk csapatépítő tréningjeit!

 

A Fehér Sas Panzió és Erdei Étterem ideális helyszín céges rendezvények, meetingek, csapatépítő programok lebonyolítására! Konferencia termünk alkalmas előadások, beszámolók, tárgyalások lebonyolítására is. 

Csapatépítéshez nagyszerű program lehet:

Íjászat

 
  Robin Hood és a vidám fiúk elbújhatnak az erdő mélyén, ha csapatunkkal rászánjuk magunkat egy kis lövöldözésre!

 

Lézerharc

 
Ha kevésbé veszélyes lőszerszámot is ki szeretnénk próbálni kollégáinkkal, akkor válasszuk bátran a lézerharcot! Az időjárásnak megfelelő öltözetben, védőfelszerelés nélkül játszható csapatépítő program.
 

Biciklitúrák

 
  A Bükk vadregényes tájait nem csak gyalogosan élvezhetjük, de a lejtőkön a kilátás helyett inkább az útra figyeljünk! Kiváló időtöltést jelenthet az egész csoport számára.


Monsterroller túrák

 
Kevésbé extrém, de mindenképp egyedülálló hegyi sport, ami izgalmas szórakozást kínál az egész csapat számára. A városi használatra tervezett rollerektől csak drabális kerekei és strapabíróbb fékei különböztetik meg a Monsterrollert.Télvíz idején akár a síelés, snowboardozás

 
A hideg időjárásnak sem kell eltántorítania senkit a téli csapatépítéstől, ugyanis ilyenkor is számtalan hegyi sport közül választhatunk. A Panzió a sípályák mellett található, így az egész napos közös síelés vagy szánkózás után jobban esik a közös vacsora.


Egészséges életmód előadások

 
Dr. Taraczközi István (orvos-természetgyógyász) előadásait hallgathatják meg a csapatépítés keretein belül.

Tartsa nálunk céges rendezvényeit, megbeszéléseit, tréningjeit egy igazán  gyönyörű környezetben, a világ zajától távol eső Bánkúton!

Ajánlatkérés

S5 Box