Üdvözlünk a weboldalon!

Rendezvény

Családi alkalmak

Panziónk kiváló helyszínt tud biztosítani egy vagy több napos családi alkalmak, összejövetelek megtartásához. Jó idõben rendelkezésre áll a nagy udvar bográcsozási, szalonnasütési lehetõséggel, kemencével, valmint számos kerti játékkal, függágyakkal és játszótérrel. Rossz idõ esetén a 40 fõs különteremben, a 60 fõs étteremben, vagy a szintén nagy társalgóban is össze tud gyûlni a csapat. A társalgóban van TV, kandalló, csocsó, kanapé, nagy asztal, gyerekjátékok a kicsiknek, kártya és társasjátékok a nagyoknak. Igény esetén az egész ház kibérelhetõ a szállórésszel együtt.

Céges rendezvények

Wellnessrészleggel egyelõre nem rendelkezünk, de így is számos céges csapatépítõ, tréning és workshop helyszínéül szolgált már panziónk. A 40-50 fõs különterem alkamlas meeting-ek, elõadások, vagy megbeszélések megtartására. Hangszigetelt tolófallal leválasztható az étteremtõl és van benne vetítõgép óriásvászonnal, valamint flipchart tábla. A móka részére kiváló a hatalmas udvar: lehet fõzni, szalonnát sütni, csapatjátékokat rendezni, focizni, ping-pongozni, pihenni a függõágyakban vagy a babzsákokban, egyszóval csapatot építeni egy nyugodt, csendes környezetben! :) Igény esetén lehetõség van a teljes ház kibérlésére a szállórésszel együtt.

Esküvők

A Fehér Sas Panzió Magyarország egyik legmagasabban fekvő panziója, ezért is ideális helyszín egy különleges erdei esküvő megrendezésére. Csendes, szmogmentes övezetben mondhatjátok ki a boldogító igent, 880 méter magasan, a bánkúti sípályák mellett. Mi is az egyediségben hiszünk, ezért minden esetben a lehető legrugalmasabban állunk az ifjú pár igényeihez és igyekszünk minden kérést megvalósítani. Az étel és italcsomagokokat mindig közösen alakítjuk ki a megrendelőkkel, hogy garantált legyen a siker! Klasszikus, gourmet, vagy Grill/BBQ menüsor? Nálunk nem probléma! Vendégeitek részére szállást is foglalhattok! 12 szobában összesen 48 főt tudunk fogadni, a panzió környéki egyéb szálláshelyeken további 50-60 vendéget lehet elszállásolni. Igazán romantikus és egyedi környezet, minőségi ételek, szívélyes vendéglátás, rugalmasság. Úgy gondoljuk, hogy a fentiek mind szükségesek egy felejthetlen esküvőhöz! Ezt ajánlja nektek a Fehér Sas Panzió Bánkút csapata! Várunk titeket egy személyes találkozóra!

Táborok

A kezdetektõl az volt a célunk, hogy minél több gyerekcsoport látogasson el hozzánk osztálykirándulás, erdei tábor, verébtábor keretén belül és örömmel tapasztaljuk, hogy évrõl évre egyre több iskola választ minket. A gyerekeknek jót tesz a természet közelsége, jobban megismerhetik az erdõt, több idõt tudnak játékokra, sportra, kikapcsolódásra fordítani. A panziótól rengeteg túraútvonal indul, a közelben számos tanösvény, barlang, forrás és kilátó található. A panzió közvetlen szomszédságában van pl. a híres Petõfi-kilátó, ami a Bükk legmagasabb kilátópontja. Minden adott egy élménydús tábor megrendezéséhez. Benti foglalkozásokat is lehet tartani a különteremben, vagy a társalgóban. A méretes társalgóban van TV, kandalló, csocsó, kanapé, nagy asztal, kártya- és társasjátékok. A szállórész jelenleg 13 szobával 60 fõ befogadására alkalmas, ami igény esetén teljes egészében leköthetõ. Az étterem a gyerekek teljes körû ellátását biztosítani tudja. A gyerektáborok mellett felnõtt táborozókat is szívesen fogadunk, hiszen életmód táborokat, sporttáborokat is lehet nálunk tartani.